Estrada

Tea Tairović se otrovala: Pjevačica završila u bolnici!

Pjevačica Tea Tairović je objavila video snimak na svom Instagram profilu i otkrila da je završila u bolnici zbog trovanja, a agonija je trajala 14 sati.

Tea Tairović - Instagram

Ne volim ovo da radim, ali moram pošto vidim da su se mnogi zabrinuli za moje jučerašnje stanje, koje jeste bilo veoma loše. Otrovala sam se“, rekla je Tea u snimku koji je objavila na svom Instagram storiju i dodala:

Nešto sam nezgodno pojela i agonija je trajala od nekih 2 ujutru do 4 popodne kad sam prosto kolabirala. Toliko sam bila slaba, nisam u sebe unijela čak ni vodu, jer sam se bojala da će mi biti još gore i tada su me kolege odvele u bolnicu da dobijem neophodnu medicinsku pomoć… Zahvaljujem im se…“, objasnila je Tea koja se trenutno nalazi u Novom Sadu i poručila je da će se brzo oporaviti i vratiti zakazanim nastupima, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh