Estrada

Oglasio se Đorđe David, evo šta je rekao o Sadiku: Jednim komentarom začepio svima usta, ovo nisu očekivali

Mediji u Srbiji optužili su finalistu Zvezde Granda, Sadika Ahmetovića iz Srebrenika zbog govora mržnje.

Đorđe David - Screenshot/YouTube

Navode da čovjek koji podržava Orića, dolazi u Srbiju, u Beograd i pravi karijeru uz pomoć “Zvezda Granda” te da je ranije pjevao o ubijanju Srba. Bitno je napomenuti da je fotografija nastala prije tri godine.

Sada se o svemu oglasio i Đorđe David.

Sve što je bilo prije ulaska bilo kog kandidata u takmičenje mene ne zanima. Mi smo tu da ocjenjujemo njegov rad talenat i discipolinu. Za Sadika mogu da kažem da je izvanredno talentovano stvorenje, strašno vaspitan dečko koji je na svoje zadatke odgovarao tačno i na vrijeme. On je neko ko je izuzetno dobar interpretator narodne muzike.

Sve ostaklo je na produkciji. Svi imamo prošlost, a ratna vremena na koja se stalno vraćamo i mi i Hrvati i muslimani u Bosni i Herceghovini, Crnoj Gori, Makedoniji samo nas vraća unazad. To je ono što ja imam da izjavim – rekao je David za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh