Estrada

Od Uraganke skrivali tužnu vijest koju su saznale pred sami finalni nastup!

Sanja, Ksenija i Ivana i juče po povratku u Beograd bile su nasmijane, iako su ostale bez pobjedničkog pehara.

Hurricane - Screenshot

Grupa Harikejn osvojila je Ahoj arenu u Roterdamu energijom koja je i preko malih ekrana mogla da se osjeti, piše “Alo!“.

Sanja, Ksenija i Ivana i juče po povratku u Beograd bile su nasmijane, iako su ostale bez pobjedničkog pehara. Ipak, za Kseniju Knežević jedna tužna vijest je bacila u drugi plan njihov uspjeh, a to je smrt njene bake.

Kako mediji saznaju, Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh