Estrada

Zbog porodične tragedije htio zauvijek da napusti Zvezde Granda! Produkcija ga je vratila, a sada se oglasio i otkrio sve detalje!

Takmičar “Zvezda Granda”, Mahir Mulalić koji je bio na pragu da odustane od svog sna zbog smrtnog slučaja u porodici, vratio se u takmičenje.

Mahir Mulalić - Screenshot

Naime, njemu je u februaru preminula majka, zbog čega je bio na ivici da napusti šou.

Međutim, produkcija mu je dala šansu da se vrati na poznatu scenu – Saša Popović istakao je kako smatra da je Mahir dotadašnjim rezultatima zaslužio da nastavi tamo gdje je stao – bez obzira na to što je jedan krug takmičenja preskočio, iz opravdanih razloga.

On se sada oglasio i otkrio da li je iznenađen odlukom produkcije, kada ima najveću tremu, kao i šta misli o ekipi žirija

– Prije svega, neizmjerno mi je drago što je produkcija imala razumijevanja za ono što mi se dogodilo. Nakon razgovora sa Marijom i sa produkcijom, nekoliko dana nakon smrtnog slučaja, došli smo do zaključka da je za mene najbolje da se vratim u takmičenje i, da bi upravo to i bila želja moje majke, koja mi ja bila najveća podrška na mom putu. I prije takmičenja sam imao visoko mišljenje o Saši, jer je upravo njegova produkcija sa njim na čelu iznedrila veliki broj izvođača koji i dan-danas imaju neizmernu ljubav i poštovanje od strane publike i kolega – rekao je Mahir, a potom se osvrnuo i na Šerifovićevu, koja mu je kao mentor velika podrška na putu do zvijezda.

– Kada je riječ o Mariji – a šta da vam kažem o geniju. Za nju je već sve rečeno! Nikada nisam sumnjao u njen savjet ili bilo kakav izbor za koji smatra da će mi pomoći na putu kojim koračam. Boljeg mentora i bolju osobu nisam mogao da izaberem. Od Boga sam počašćen što sam pod njenom palicom mentorstva i svakom našem susretu se stvarno radujem – rekao je pjevač i dodao da pjevačicine savjete rado prihvata.

– Mnoge savjete mi daje za koje nemam riječi da ih opišem. Uglavnom u vezi sa mojom izvedbom, počev od pjevanja, ponašanja na sceni, interakcije sa publikom, smatra da je to osnova za jednog mladog i budućeg izvođača, piše “24sedam“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh