Estrada

“Ljudi, ne bježimo, nema vjenčanja!” – Luna Đogani se oglasila: “Nemam potrebe da krijem tako lijepu stvar”

Sada je sve jasno!

Luna Đogani i Marko Miljković - Screenshot

Luna Đogani i Marko Miljković su danas zapalili medije kada se pojavila informacija da su riješili baš danas da se tajno vjenčaju.

Tim povodom, se oglasio Adam Đogani, koji je demantovao tu informaciju, a sada se oglasila i Luna.

– Moram da se oglasim povodom današnjeg ludila, ljudi nigdje ne bježimo, nema vjenčanja, stvarno nije zakazano, niti je danas trebalo da bude vjenčanje, uopšte nije bilo u planu, niti narednih dana. Nemamo potrebe da lažemo za takvo nešto, to je jako lijepa stvar. Mi ne bismo ni krili da se tako nešto desilo. Danas je moja i Markova mesečnica, ali nije bilo u planu da se danas venčamo. Venčaćemo se kada mi to odlučimo i isplaniramo – rekla je Luna između ostalog, pa dodala da ne planira da krije tako lijepu stvar i da će svi biti obaviješteni na vrijeme.

– Nemam potrebe da krijem tako lijepu stvar, svi će biti obaviješteni kada dođe momenat da se vjenčanje dogodi, kada mi to budemo željeli – rekla je Đoganijeva, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh