Estrada

Kemiš je prije Vesne i Zorice volio Dragicu sa kojom ima kćerku: Jelena živi u Njemačkoj, a evo kako izgleda!

Harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš duže od tri decenije uživa u skladnom braku sa pjevačicom Zoricom Brunclik, a malo ko se sjeća da je prije nje volio izvjesnu Dragicu, sa kojom ima i kćerku, Jelenu.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš - Kurir.rs

Naime, Miroljub je sa Dragicom imao romansu prije nego što je uplovio u bračne vode sa Vesnom Zmijanac, ima kćerku Jelenu koja živi u Njemačkoj, tako da mu Zlata, koju mu je rodila Zorica Brunclik, nije jedina nasljednica.

Jelena je plod jedne ljubavi. Ona živi u Njemačkoj i u odličnim smo odnosima. Radi u poznatoj avio-kompaniji. I sa njenom majkom smo Zorica i ja u fenomenalnim odnosima. Vjerujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Moja kćerka mi je prošle godine podarila unuku Luanu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima – ispričao je Kemiš svojevremeno, a Zorica je poručila kako je Jelena u njihov dom uvijek dobrodošla…

Jelena je oduvijek dobrodošla u naš dom. Mi djecu ne razdvajamo. Svi se lijepo slažemo, volimo i poštujemo. Budući da Jelena živi u Njemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posjećujemo, ali vodimo računa o datumima i rođendanima – rekao je on, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh