Estrada

Kad vidite kako je Ljuba Pantović izgledala prije dvije decenije nećete moći da povjerujete da je to ista osoba!

Iako je po vokaciji sportistkinja, i to veoma uspješna, Ljuba Pantović je opštu prepoznatljivost stekla učešćem u rijaliti šou-programima.

Ljuba Pantović - Screenshot

Ona je od malih nogu trenirala atletiku, gimnastiku i kik boks, a svojevremeno je bila jedina žena na Balkanu koja je imala sertifikat Međunarodne asocijacije tjelohranitelja u službi obezbjeđenja, piše “Pulsonline“.

Novinske stupce je punio njen turbulentni brak sa Karađorđem Subotićem, kao i odnos sa kćerkom Aleksandrom, koja je, kao maloljetnica, ostala u drugom stanju i to sa njenim tadašnjim emotivnim partnerom.

Tokom godina, Ljuba je učestvovala u nekoliko rijaliti šou-programa, od Farme, preko Snajki i Parova, pa sve do Zadruge.

Odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, Pantovićeva je pokazala svoju fotografiju nastalu prije više od dvije decenije.

Koliko ste godina imali kada ste dobili prvo dijete?, glasilo je pitanje, na šta je fitnes-instruktorka, uz fotografiju iz tog perioda, odgovorila: Prvo dijete, Aleksandru, sam rodila sa 17 godina.

Ljuba Pantović – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh