Estrada

Sandra Afrika:’ Tražim dečka koji može podnijeti moju slavu’

S navršene 33 godine Sandra Afrika za sebe govori da je zrela za majčinstvo, ali i da pravog muškarca još nije našla. ‘Moj muškarac mora imati veliko poštovanje prema ženama’ govori pjevačica

Kako prenosi Kurir, Afrika nema dečka, a teško joj je pronaći osobu koja razumije prirodu njenog posla.

– Kod mene nema pravila, nemam tip muškarca, samo mi je bitno da mi se na prvu svidi. Prije svega mora biti dobar čovjek i treba imati divnu dušu, sve ostalo je manje bitno – objašnjava.

– Teško mi je naći dečka koji razumije kako moj posao funkcionira, ne može se svatko nositi s ovim biznisom – govori Afrika koja se nada da će naći osobu koja će njenu slavu podnijeti na svojim leđima.

Ona nema naviku govoriti o privatnom životu, ali ovog puta se dotakla teme majčinstva.

– Ja taj majčinski instinkt imam već četiri godine. Moja sestra ima dvije kćeri pa ih i ja često pričuvam. Kada negdje putujem, uvijek gledam što da im kupim, a kako imam 33 godine, vrijeme mi je za majčinstvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh