Estrada

“OSTAVI MENE I MOJU PORODICU NA MIRU” VANJA SE UPRAVO OGLASILA NA INSTAGRAMU: Odlučila da otkrije sve o Karleuši, evo šta se tačno desilo nakon diskvalifikacije

Skandal oko diskvalifikacije takmičarke “Zvezde Granda” Vanje Knežević ne stišava se.

Vanja Knežević - Screenshot

Karleuša je koleginicu zbog oglašavanja u korist Kneževićeve otpratila sa društvene mreže Instagram, a veliki dio javnosti osuđuje Jelenu zbog riječi upućenih mladoj pjevačici tokom takmičenja i zahteva za njenu diskvalifikaciju.

Jelena je danas objavila da je podnijela krivičnu prijavu protiv bivše takmičarke, a sada se oglasila i Vanja.

– Dragi ljudi, svjedoci ste haosa koji se posljednjih danna dešava na društvenim mrežama, a posljednji stori dotične osobe koja nije zaslužila ni da joj više ime spomenem, najveći je autogol koji je sebi mogla da da.Ona je do toga da od izbjegavanja mog imena jer sam nebitna, ne vadi moje ime iz usta, a evo ja ću obratno. Obraćala sam joj se na Vi, ali sad neću i ime da joj izgovorim.Ona je odsad za mene “dotična”. Sve dublje i dublje tone.

U narednim storijima pokušat ću da obuhvatim sve ono što je relevantno za ovaj spor. Moram da kažem spor jer došli smo i do suda zamislite, ha – ha! – napisala je Vanja, a onda se između ostalog zahvalila Mariji Šerifović i poželjela joj sreću, te poručila Jeleni:

– Diskvalifikovala si me, budi sretna. Vrati se svom žiotu. Ostavi mene i moju porodicu na miru, ne vuci moje ime za sobom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh