Estrada

Užasan kraj / “Volim ga, ali…” – priča Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode počela je ljubavlju na prvi pogled, a završila se — ubistvom

Jedna od najvećih tragedija estrade dogodila se 16. marta 2010. godine, kada je maneken Filip Kapisoda ubio pjevačicu Kseniju Pajčin, a potom izvršio samoubistvo.

Ksenija Pajčin - Story.rs

Ljubav Ksenije i deset godina mlađeg manekena desila se na prvi pogled u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori, odmah su se zavoljeli i započeli vezu.

– Nikada me niko nije volio ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam – pričala je Ksenija tada.

Dosta vremena su provodili zajedno, a živjeli su na relaciji Cetinje-Beograd. Razdvojenost je uticala na njihovu vezu, izazivala je tugu, nervozu, ljubomoru i svađe.

Zbog Filipa nije smjela ni da pogleda drugog, zbog toga bi se odmah posvađali, Rasprave su postale učestale, a niko nije slutio da će na kraju doći do tragedije.

Filip je poželio da uđe u kuću Velikog brata, a Ksenija ga je svim silama odgovarala od toga. Nije mogla da podnese da mjesec dana budu razdvojeni.

– Ako me voliš, nećeš ući… – govorila je. Poslije svađe u februaru 2009. godine, raskinuli su, a maneken je ušao u rijaliti. Ipak u decembru 2009. godine su se pomirili jer nisu mogli jedno bez drugog.

Sve češće su pominjali brak, a Filip je počeo da je naziva svojom ženom.

Nažalost, periode ogromne i strasne ljubavi smjenjivale su žestoke svađe. Iako je djelovala veoma snažno, Ksenija je bila ranjiva i pogađala su je novinska pisanja o Filipovoj navodnoj vezi s izvjesnom Italijankom. Nisu mogli zajedno, a ni razdvojeno. Ljubomora ih je razarala, a prijatelji su pričali da je Filip postao veoma depresivan.

– Sav je nekako bio crn u licu, bezvoljan, utučen i povremeno razdražljiv – rekao je neimenovani izvor.

I Ksenijino raspoloženje se mijenjalo, često je imala napade plača.

– Navikao sam da je gledam veselu i razdraganu. Uvijek je bila puna života i optimizma. Željela je i brak i djecu sa Filipom… Voljela ga je, ali nije mogla više sa njim. A željela je… – pričao je neutješni Karamela, koji ih je mirio svaki put kada su se posvađali.

Stanari zgrade u kojoj je pjevačica živjela su pričali da je Ksenija bila djevojka vedrog duha, puna života. Otkad je bila sa Filipom, pričaju komšije, često su iz stana Pajčinove slušali vrisku i svađu.

– Ksenijin glas je odzvanjao “volim te”, pa “ne volim te, hoću da te ostavim”.

Ali bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju…

– Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni poslije nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa – rekla je tada jedna od komšinica, dodajući da ni posljednji incidenti nisu ukazivali na tragičan kraj ljubavi.

– Znam da je i posljednjih dana bilo svađa, a da je nekoliko dana prije tragedije Filip uporno zvonio na interfon. Nije htjela da ga pusti u zgradu. Filip je udarao i šutirao u vrata… Ne znam da li je neko od komšija ulazio ili izlazio, pa je iskoristio priliku da uđe u zgradu. Dolazila je i policijska patrola, neko od komšija ih je pozvao da smiri situaciju.

Filip Kapisoda se u posljednje vrijeme promijenio. Tvrde da je postao tužan i depresivan. Prijatelji su pokušali da mu pomognu, ali nisu imali uticaja. Ponašao se čudno, a niko nije znao razlog, niti šta se dešavalo. Nije htio mnogo da priča o njihovoj vezi. Uvijek je govorio da je gotovo, da se viđaju iz navike.

– Ne mogu više s njim – govorila je Ksenija – Volim ga, ali ne mogu da trpim njegovu ljubomoru i posesivnost. Toliko me voli da me guši svojom ljubavlju – žalila se pop pjevačica.

– Ubit ću se ako me Ksenija ostavi – ponavljao je Filip posljednjih dana. To je i učinio. Prije toga je Kseniji oduzeo život, piše “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh