Estrada

Branka Sovrlić od supruga dobila skupocijeni automobil, a onda je uslijedio potez pevačice koji će region ostaviti u čudu!

Pjevačica se pohvalila skupocijenim poklonom, a ono što je rekla o svojim haljinama ostavit će vas bez riječi.

Branka Sovrlić - Screenshot

Branka Sovrlić dobila je od svog supruga skupoceni džip. Pjevačicu je suprug odveo u njihovu vilu na Ilidži gdje je auto bio posut laticama ruža. Branka je bila u šoku prvih nekoliko sekundi pošto nije znala šta se desilo, prenosi “Alo!“.

Inače Branka je odlučila da svoje haljine koje je kupovala kao revijske modele izloži u jednom svom stanu:

– Istina je imam oko 500 haljina koje su zaista skupocijene i napravir ću mini muzej u jednom svom stanua, sav novac od prodatih ići će u humanitarne svrhe – rekla je pjevačica.

– Paja i ja nemamo djece , on mene često obraduje ali ja volim da kupujem i poklanjam ljudima i da ih usrećujem kada me je Bog uskratio za potomstvo – zaključila je Branka.

Branka Sovrlić od supruga dobila skupocijeni automobil – Screenshot

Branka Sovrlić od supruga dobila skupocijeni automobil – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh