Estrada

Slobodan Barbika iz ZG se danas zove Sanja i ima dečka: Kako on izgleda sada, plava kosa, a tek lice

Kada se prije šesnaest godina Slobodan Katanić pojavio u “Zvezdama Granda” i predstavio se kao Barbika, tvrdeći da želi da bude pjevačica, mnogi su mislili da je u pitanju samo osoba koja je našla način da izađe iz anonimnosti, ne sluteći da će ona sve ove godine trajati.

Slobodan Katanić Barbika - Screenshot

U međuvremenu je ušla u proces za mijenjanje pola i povukla se iz javnosti, jer joj je umro rođeni brat, a poziv za saradnju koju je dobila od produkcije “Grand” nije prihvatila, jer joj, kako kaže, ugovor nije odgovarao.

Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio, tvrdi Barbika.

To takmičenje mi je donijelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih?! Kada su u pitanju ružne namjere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče.

Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena..nudili su mi 5. 000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi vjeruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila, rekla je za kraj Barbika, prenosi “Kurir“.

Slobodan Katanić Barbika – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh