Estrada

Sašu Popovića prevario osjećaj! Evo koja Zvezda Granda će prva imati koncert u Areni!

Kako muzičko takmičenje Zvezde Granda ima dugu tradiciju iza sebe, nekoliko puta se postavilo pitanje koji pjevač ili pjevačica, koji su popularnost stekli u ovom TV nadmetanju, će prvi napraviti koncert u Areni.

Saša Popović - Kurir.rs

Saša Popović je nedavno izjavio da najviše nada polaže u Milicu Pavlović, te da upravo nju smatra najuspješnijom učesnicom ovog takmičenja, dok je nešto ranije priznao da ga je prevario osjećaj da će to biti Tanja Savić.

– Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pjevačica. Divna, lijepa, mlada djevojka koja se u “Zvezdama Granda” pojavila sa svojih 19 godina. Pjevačica koja je sigurno mogla da naslijedi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pjesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvijezda – ispričao je Saša prošle godine za Informer.

Ipak, po svemu sudeći, Popović je pogriješio i drugi put, budući da je Aleksandra Prijović u posljednjem intervjuu otkrila da ima u planu da održi koncert u najvećoj dvorani, čiji kapacitet iznosi blizu 20.000 posjetilaca, i to 2022. godine.

– Kada je riječ o novom albumu, u ovom momentu se ne bih vezivala za datume zbog pandemije korona virusa. Spremam album, ali ne smijem da kažem kad će ugledati svjetlost dana. Što se tiče koncerta, sigurno će ga biti. Arenu planiram, ali mislim da će sljedeća godina biti pogodnija za takvu organizaciju – ispričala je Aleksandra za Hit Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh