Estrada

DALEKO OD LUKSUZA, OŽENIO SE SLOBA VASIĆ PA OBJAVIO 1 SLIKU: Svi gledaju u 1 detalj na MLADENKI, EVO KAKO SE OBUKLA (FOTO)

Pjevač Slobodan Sloba Vasić oženio se u subotu Lelom Karagić koja je u drugom stanju.

Naime, on je na Instagramu saopštio da su se vjenčali, te je podijelio njihovu zajedničku fotografiju i kratko napisao: “Porodica Vasić. Nas troje”.

Par se vjenčao u krugu bliže familije, a na društvenim mrežama su pokazali kako je izgledalo u restoranu gdje su slavili i nazdvavljali šampanjcem. Zbog pandemije korona virusa vjenčanje je bilo skromno, pa su tako proslavili samo sa kumovima i najbližom rodbinom.

Pjevač je pokazao i kako izgledaju njihove burme, a uz fotografiju je napisao: “Za ceo život”.

Inače, ono što je privuklo pažnju je to što se trudna mlada umesto haljine odlučila za svijetlo odjelo, a budući roditelji su na fotografiji ponosno mazili Lelin stomak.

– Iskreno, osjećaj mi je kao da smo Jelena i ja zajedno cijeli život. Vrijeme koje provodimo zajedno odaje takav utisak. Stalno smo zajedno. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i djelom. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno. Tu noć nisam ni bio vezan za pjevanje, izašao sam malo sa društvom i vidjeh ženu mog života. Što sam joj odmah i rekao – izjavio je jednom prilikom Vasić za “Super TV”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh