Estrada

Prijovićka odvela malog Aleksandra kod svog oca kojeg nikada ne viđamo – Snimila kako se Nedeljko igra sa unukom: Raznježila sve!

Pjevačica Aleksandra Prijović svakodnevno uživa u odrastanju sina Aleksandra kojeg je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem.

Aleksandra Prijović - E - Stock

Ona je veoma posvećena svom nasledniku, a nerijetko na svom Instagramu dijeli njegove fotografije i snimke.

Video možete pogledati OVJDE.

Ovog puta, Aleksandra je objavila video na kojem se njen otac Nedeljko Prijović igra sa unukom. Inače, njen otac se gotovo nikad ne eksponira, i nije poznat javnosti.

Ipak, on je jednom prilikom otkrio da je upravo njegova želja bila da se Aleksandra bavi muzikom.

“Od malena je pokazivala talenat za muziku. Voljela je da pjeva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš sretna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvijek željeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se”, izjavio je Nedeljko Prijović svojevremno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijović ? (@aleksandraprijoviccc)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh