Estrada

Jelena Karleuša: Iako sam ateist učim djecu i našoj i hrvatskoj tradiciji

Jelena je za pravoslavni Božić pozirala s kćerima Atinom i Nikom te je uz čestitku za Božić svima koji slave otkrila da je ona ateistica, no da poštuje sve vjere i nacije.

index

Sretan Božić svima koji slave. Iako sam ateist, sa zadovoljstvom učim djecu tradiciji našeg naroda, ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Austrije … jer u nama teče krv svih tih naroda. Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga s Kosova, prababa Austrijanka… šta sam onda ja? Ja sam ČOVJEK. I volim i poštujem sve vjere i nacije”, počela je Jelena.

“Kad se sve zbroji i oduzme, kad je frka-mi smo svi ISTI. Jedina podjela je u našim glavama. Prema tome, budite dobri LJUDI i učite svoju djecu pravim vrijednostima. Oni su bolja budućnost”, zaključila je,piše Index

Objava je u dva dana dobila preko 224 tisuće lajkova, a Karleuši su brojni fanovi čestitali Božić i pohvalili je zbog načina na koji razmišlja.

“Svaka čast Jelena na divnoj poruci.Naravno da naša djeca trebaju znati tradiciju drugih naroda I naravno poštovati i svoje i tuđe”, “Bravo Jeco, živi i zdravi bili i dugo godina slavili”, “Jedina pametna od kad čujem za tvoje izjave”, bili su neki od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh