Estrada

TOP 3 najgledanije emisije ”Zvezde Granda”: Najveće svađe i talenti

Ako zanemarimo koronu i sav haos u kom smo se našli, ovu godinu definitivno su obeležile “Zvezde Granda” – najgledaniji TV format ikada. Gledaoci su i u 2020. poverenje ukazali čuvenoj šestorki, koja svake subote pravi šou i mami osmehe i suze, ali od smeha.

A da li ste znali koje epizode su ove godine bile najgledanije?

Ekipa portala Grand.Online, kao i zvaničnog YouTube kanala Zvezde Granda predstavlja vam listu najgledanijih emisija u ovoj sezoni zbog koje možemo da kažemo da staru godinu ispraćamo uz mnogo uspeha i novu dočekujemo puni novih ideja i zabave.

Na prvom mestu, sa čak vrtoglavih milion ipo pregleda na popularnoj platformi, našla se epizoda koju su obeležile svađe i rasprave žirija oko 20 kandidata. Najveća prašina podigla se oko atraktivne takmičarke za koju je žiri rekao da je došla nepristojno obučena.

Šou je ukrao takmičar iz Makedonije koji je uspeo da podigne Jelenu Karleušu, ali i arapska princeza koja je sve ostavila bez teksta.

Drugo mesto zauzela je epizoda u kojoj su svi reflektori bili uprti u Milijevu kandidatkinju Zorju, studentkinju Muzičke akademije, čiji su glas, stas i scensko ponašanje osvojili su apsolutno sve, pa je bilo teško reći ko ju je više želeo u svom timu -Koga biraš da mu budeš mentor- našalio se Popović, a Bosanac je kratko i jasno objasnio situaciju- Od ovoga može da se rikne!

Još jedan zanimljiv scenario dogodio se kada se od Milijevog kandidata koji je takođe dobio svih šest glasova očekivalo da zbog mesta odakle dolazi i izbora pesama odabere Bosanca za mentora.Bosanac je tada u svom stilu objasnio da ne želi da preuzme tu odgovornost ali da će pomoći koliko može. Međutim, nakon minuta i minuta ubeđivanja Dragan Stojković je popustio i rekao da će uzeti kandidata po imenu Sidik. Ono što niko nije očekivao jeste da će Sidik odustati od Bosanca i ipak ostati kod svog mentora Aleksandra Milića, te su mu ostali članovi žirija poručili da očigledno nije pri sebi.

Prvu epizodu ove sezone “Zvezda Granda” odgledalo je skoro milion i po ljudi na Jutjubu, što je i bilo logično s obzirom da se publika nakon letnje pauze uvek uželi najgledanijeg muzičkog takmičenja, kao i cele ekipe koja na istoj radi.

Na početku sezone 2019. godine u takmičenju je postojalo pravilo crvenog tastera koji je žri nazvao ”sisica” te su se tokom cele emisije zbijale šale na račun pomenutog predmeta, a Jelenu Karleušu najviše je nervirao zid zbog kog nije mogla da vidi kako izgledaju kandidati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh