Estrada

Porodila se zgodna pjevačica sa kojom je pjevao Ekrem Jevrić: Evo kako ona danas izgleda (foto)

Aja Dollar, jedna od najtraženijih pjevačica u Americi, sa kojom je između ostalog često nastupao i pokojni Ekrem Jevrić, porodila se juče i na svijet donijela djevojčicu po imenu Petra.

“Dobrodošla na svijet Anđele” – napisala je sretna majka.

Podsjetimo pokojna rijaliti zvezda Ekrem Jevrić i pjevačica Aja Dolar harali su nekada zajedno Amerikom. Jednom prilikom njih dvoje su zaradili pun džak dolara.

Gastarbajteri očito nisu žalili da časte pjevače, koji su napravili odličnu atmosferu, a dolari su pljuštali sa svih strana, pisali su tada mediji, prenosi pulsonline.

“Šta da ti kažem, bate, voli nas narod tamo. Aja je odlična koleginica, lijepo pjeva i lijepo izgleda, tako da postoji mogućnost da se otisnemo i put Balkana. Što da ne? Čekamo pozive, a i garantujemo dobar provod”, rekao je svojevremeno Ekrem.

A evo kako ona danas izgleda:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh