Estrada

Zahvaljujući Nini, Luna Đogani doživjela zapanjujuću transformaciju

Zahvaljujući sestri Nini Đogani, Luna Đo je danas doživjela transformaciju godine.

Luna Đogani - Screenshot

Naime, duži vremenski period lijepu blogerku i pobjednicu rijalitija Zadruga 2 nismo vidjeli sa jačom šminkom na licu, a danas je svojoj mlađoj sestri izašla u susret i bila joj model za šminkanje, budući da Nina uči da šminka, prenosi “Senzacija“.

Ova Lunina usluga pokazala se kao pravi potez jer su se njeni pratioci oduševili sa jačim make up-om na njenom licu. Do sad je nismo imali priliku vidjeti sa pink sjenama na očima pa je tim veće iznenađenje.

Pogledajte ispod kako je izgledao proces transformacije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh