Estrada

NJEGA JE TIJANA PRIJAVILA POLICIJI! PJEVAČICA U URGENTNOM: Krila od roditelja da je s njim u vezi, EVO ŠTA JE RADIO NEKOLIKO SATI PRIJE DRAME

Umedijima je kao bomba odjeknula vijest da je Tijana Milentijević, poznata po hitu “Žena od sultana”, prijavila policiji da ju je dečko M.K. pretukao.

Ona je slučaj prijavila policiji, a kako se navodi, incident se dogodio u stanu na Voždovcu. Tijana je navela da ju je M.K. u alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio hladnim tušem, nakon čega je Tijana završila u Urgentnom centru.

Niko se od aktera ove priče još uvijek nije javno oglašavao. Zanimljivo je i da su Tijana i njen dečko kog je optužila da ju je pretukao, uhvaćeni samo nekoliko dana prije ove drame uhvaćeni zajedno.

Na njegovom profilu na Instagramu posljednja objava bila je prije 8 sati, a tada je uslikao ulicu koja je bila pod maglom uz opis: “Beograd noću”.

Kako saznajemo, Tijana se nekoliko puta mirila sa dečkom, a njeni roditelji su se protivili njihovoj vezi. Par se posljednji put pomirio prije dva mjeseca, iako je ona u javnosti govorila da je slobodna,piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh