Estrada

“Odvratna boja glasa, ne želim da te vidim” – Karleuša napala takmičara, a onda mu Sloba uputio ove riječi

Znaju da budu veoma okrutni…

JK, Sloba i Saša - Srbijadanas.com

Takmičenje “Zvezde Granda” može da bude i veoma teško za pojedine učesnike, naročito kada “stanu na žulj” oštrom žiriju, piše “Srbija Danas“.

Ovaj put, sreću sa komentarima nije imao pjevač Edin Alibašić, koga su članovi žirija takoreći “izrešetali”. Jelena Karleuša je bila među najsurovijima, ali je u njegovu odbranu javno uskočio Sloba Radanović.

Radanović je na svom Instagramu pružio podršku mladom Edinu.

Alibašić je pevao Slobinu pesmu “Rekla mi je rekla” i numeru Darka Lazića “A nekad je dolazila stalno”, a tokom nastupa Marija Šerifović se smijala zbog, kako je rekla, falša koji je čula.

– Dugo me niko nije ovako nasmijao, hvala vam od srca. Godinama nisam čula takav falš. Pojma niste imali, niste prišli pjevanju sceni Zvezda Granda, krstila sam se ovdje sa Snežom, ali makar ste me nasmijali – rekla je Marija kroz smijeh.

– Moramo sprutiti kriterijum, jer će nam faliti pjevača (smijeh). Stalno vučeš falš naviše, nisi nemuzikalan, boja ti je takva kakva je, to je jedan tenor visok – rekao je Bosanac.

– Marija sumnja u mene, ako Bog da da dođem sljedeće sezone, ako Marija bude tu volio bih da pokažem da mogu mnogo više – rekao je Edin.

– Kandidat broj dva, ti si baš bio loš – rekao je Đorđe David, dok Viki Miljković nije željela da ga komentariše.

– Izvini Jelena, on čeka da kreneš, da njega komentarišeš, posmatram ga kako uzdiše…- rekao je Saša Popović.

– Estrada, šoubiznis, paklena pomorandža samo za najjače, samo za lude, samo za najizdržljivije… Moj savjet ti je da vježbaš da trpiš kritiku i uvredu zato što imaš odvratnu boju glasa, toliko odvratnu da je pitanje da li uopšte treba da se baviš ovim poslom. Smatram da si jako muzikalan sa velikim hendikepom, odvratnom bojom glasa koja nije komercijalna i nije prijatna za slušanje – rekla je Jelena Albašiću.

– Smatram da ne treba da se baviš pjevanjem – rekla je Jelena, dok su se ostali članovi žirija umiješali govoreći joj da je pretjerala.

– Edine, strah je u životu odličan savjetnik, ali jako loš vođa, tebe je poveo večeras. Ta boja glasa o kojoj Jelena priča, koju je ona čula, to je boja glasa koja je stegnuto grlo, nisu uspio da izbaciš ni 30 posto – rekao je Mili.

– Zvučalo je kao da je stegnuto nešto drugo. Čekaj, jesi preživio? Jesi živ? Izbušila sam te i stojiš tu, vidiš da nije bilo tako strašno… – rekla je Jelena, dok je Saša istakao da Edin zna da pjeva, na šta je on reklo da će doći ponovo u takmičenje.

– Zašto misliš da neko želi sljedeće godine da te čuje? Ja ne želim više nikad da te čujem ni da te vidim… Treniram te, preživi mene, preživjet ćeš sve (smijeh) – rekla je Jelena, dok su ostali članovi žirija dobacivali da je pretjerala.

Nakon Edinogov nastupa na svom Instagram profilu oglasio se Radanović objavivši Albašićevu fotografiju tokom takmičenja u “Pinkovim zvezdicama”.

– Edine Alibašiću, ja i milion drugih ljudi želimo da te čujemo i sljedeće godine u pjevačkom takmičenju. Ja znam kako pjevaš i kakvu boju glasa imaš i kažem da si odličan. Tako da nije bitno šta pričaju ovi što vrijeđaju i ponižavaju preplašenu djecu. Bio sam u tvojoj koži i znam kako ti je – napisao je Radanović.

– Ovako si pjevao prije 3 godine, sad možeš da budeš samo bolji. Postoje dani kada ti jednostavno sreća okrene leđa. To svakako nije razlog da te “izgrađene zvijezde” pljuju, demotivišu i ponižavaju javno. Ti ubijaš – dodao je Sloba.

Slobina objava – Screenshot

Slobina objava – Screenshot

Slobina objava – Screenshot

Slobina objava – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh