Estrada

Kad više nije imao novca, svi su ga zaboravili: Saša Matić otkrio tužne detalje života pokojnog Džej

Muzička legenda Džej Ramadanovski svojim odlaskom ostavio je ogromnu prazninu, kako na domaćoj estradnoj sceni, tako i u srcima svih onih koji su ga poznavali, voljeli i poštovali.

Džej Ramadanovski - Expressmag.ba

Njegova porodica, kolege i prijatelji neutješni su zbog njegove smrti i još ne mogu da povjeruju da ga više nema, a svako od njih za proslavljenoj pjevača ima samo riječi hvale.

Saša Matić, kolega i prijatelj Ramadanovskog otkrio je tužne detalje života pokojnog pjevača, a ovo će mnogima natjerati suze na oči. Naime, kako je poznato, Džej je uvijek bio široke ruke, rado je pomagao siromašnima, a kako pjevač kaže, njemu su mnogi okrenuli leđa kad više nije imao para.

Džeja su skoro svi ostavili kad više nije imao novca. Uz njega su ostali samo njegovi prijatelji – Rule, Mića Sovtić, Aco Pejović, Aca Lukas i ja. Bio je toliko velikodušan, da ko god mu je na ulici nešto tražio, dobio je od njega bar 100 eura – otkrio je Saša Matić.

Inače, Džej će po odluci porodice biti sahranjen po muslimanskim običajima. Džej će počivati u Aleji zaslužnih građana na Novog groblju u Beogradu, a njegova porodica će mu ispuniti posljednju želju, pa će biti ispraćen uz zvuke violina. Njegovoj sahrani 11. decembra prisustvovat će veliki broj muzičara, oko 20-30 svirača, potom Koletov orkestar, violine na čelu sa Momom Stanojevićem, Perica Vasić, mali Joca, nasljednik Bobana Voza, kao i muzičar Micko.

Podsjetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gdje je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mjesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima ljekara, on je preminuo, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh