Estrada

Džejeva bivša žena Nada bila je neviđena ljepotica: Kako ona danas izgleda, slomljena je od tuge i bola

Pjevač narodne muzike Džej Ramadanovski važio za jednog od najvećih boema javne scene.

Džej Ramadanovski - Screenshot

Pored svojih pjesama, Džej je često govorio o svojoj bivšoj supruzi Nadi sa kojom ima dvije kćerke – Anu i Mariju, prenosi “Novi“.

Da je bila ljubav njegovog života, dokazuje i tetovaža njenog imena na njegovoj ruci, a često je u medijima isticao kako joj je zahvalan što ga je trpila u najgorim životnim izdanjima.

Nada se nikada nije javno eksponirala, a svima je na osnovu najemotivnijih folkerovih pjesama jasno kakva je to ljubav bila.

Nada Ramadanovski – Instagram

Koliko je volio Nadu, iako su bili razvedeni, govori i to što je u svom posljednjem intervjuu pričao najviše upravo o njoj.

– Koliko god da sam skitao, uvijek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan-danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku – rekao je Džej u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Srbijanski pjevač narodne muzike Džej Ramadanovski preminuo je u snu prije tri dana u 56. godini, a estrada i porodica preminule legende utučeni su zbog ovog događaja.

Ekipa “Kurira” je posjetila je kraj u beogradskom naselju Kotež gdje živi njegova žena Nada Ramadanovski.

Vrata stana otvorila je javnosti nepoznata žena. Umorna od plača rekla je da pjevačeva supruga Nada nije sposobna da govori za medije, da je utučena i da razumiju situaciju.

Pogledajte njihove fotografije iz mladosti:

Džej Ramadanovski – Screenshot

Džej Ramadanovski – Screenshot

Džej Ramadanovski – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh