Estrada

Najemotivniji nastup Džeja i njegove kćerke: Posljednji put pjevali zajedno samo sedam dana pred njegovu smrt

Kada ih čujete zaplakat ćete!

Džej i Marija Ramadanovski - Screenshot

Pjevač Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini. Pozlilo mu je u nedjelju, i u pevačev stan na Dorćolu je došla Hitna pomoć koja je pokušala da ga reanimira.

Džejevo tijelo iznijeto je iz njegovog doma, Dorćolom su se čule neke od njegovih najvećih hitova, a estrada se oprašta od jednog od najboljih pjevača i najvećih boema narodne muzike.

Pjevač je svoj posljednji intervju dao samo dan prije nego što je preminuo, a prije samo sedam dana zapjevao je posljednji put pred kamerama sa mlađom kćerkom Marijom Ramadanovski, koja je tada objavila emotivni video na svom Instagram nalogu.

“Evo jedan dijelić pjesme ‘Slavija’ koju sam otpjevala sa tatom. Neopisiv je osjećaj kada znam da je ponosan na mene”, napisala je ona uz snimak.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh