Estrada

Dragana Mirković slomljena zbog smrti Džeja, podijelila potresnu poruku: “Ovo u životu nije imao, a sada…”

Džej Ramadanovski preminuo je danas, 6. decembra u svom stanu u Beogradu, a njemu je bilo loše u poslednja dva dana, ali nije želeo da se obrati lekarima.

Dragana Mirković i Džej Ramadanovski - Kurir.rs

Svi koji su voljeli Džeja šokirani su zbog njegovog odlaska, a poznati se uveliko opraštaju od njega na društveni mrežama.

Tužnim povodom oglasila se i njegova prijateljica i koleginica Dragana Mirković.

Nedjelja, a više te ja zagrliti neću… Tvoje srce je uvijek nesebično davalo ljubav i zato danas kada je prestalo da kuca, sa sobom odnosiš i dio svih nas koji smo te voljeli. Putuj sa anđelima, dragi moj Džej i neka tvoja duša nađe mir koji si u životu najmanje imao. A sve što si u ovom prekratkom boravku ovdje učinio, nikada neće biti zaboravljeno. Jer, legende ne umiru!“, napisala je ona uz njihove zajedničke fotografije, prenosi “Kurir“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh