Estrada

Ona je stub porodice – Ovako izgleda supruga Marinka Rokvića, cijeli život je posvetila djeci, prava je ljepotica

Popularni folk pjevač Marinko Rokvić u dugogodišnjem je braku sa suprugom Slavicom Rokvić, sa kojom ima dvojicu sinova Nikolu i Marka, koji su takođe pjevači.

Marinko Rokvić - Senzacija.ba

Marinko pored njih ima i vanbračnog sina Darija, prenosi “Novi“.

Slavica ne voli previše pored Marinka da se eksponira u javnosti, ali je na društvenoj mreži Instagram i te kako aktivna. Supruga Marinka Rokvića na svom Instagram profilu promoviše zdrav način ishrane, budući da ima organsku baštu u dvorištu porodične kuće, ali i svoje knjige, s obzirom na to da je spisateljica.

Skoro svaka njena fotografija pridobije ogroman broj lajkova i komplimenata u komentarima, jer Slavica u zrelim godinama izgleda tako da mnoge djevojke mogu da joj pozavide.

Slavica ima vitku figutu i njegovano lice, vrlo je lijepa i uvijek maksimalno dotjerana, te Marinko ima zbog čega da bude ponosan, prenosi “Novi“.

Marinko Rokvic sa suprugom- Screenshot

Marinko Rokvic sa suprugom- Screenshot

Supruga Marinka Rokvića – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh