Estrada

Jutros preminuo Kićo Slabinac

Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je jutros u 6:50 u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a, gdje je ležao posljednja tri mjeseca.

Krunoslav Kićo Slabinac - Screenshot

Slavonski muzičar je početkom avgusta završio u bolnici zbog koronarne bolesti koja mu je zahvatila krvne žile. No uprkos uspješnom zahvatu oporavak se zakomplikovao jer rana na prsnom košu nije zarastala kako treba.

Iza Slabinca su ostala dvojica sinova – Pavao (41) i Ivan (39), prijatelji i veliki broj poznanika i obožavatelja, prenosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh