Estrada

Ponovo u problemu: Marko se razbolio! Luna u suzama!

Kako SCANDAL ekskluzivno saznaje, Marko Miljković već nekoliko dana ne može da ustane iz kreveta jer ima temperaturu preko 38. Svi simptomi ukazuju na to da je bolestan od koronavirusa, ali ipak nije sigurno još uvijek da je to u pitanju.

Luna Đogani i Marko Miljković - Instagram

Naime, Marko je čekao rezultate, međutim, ljekari su utvrdili da je nemoguće da on ima koronu budući da već ima antitijela i preležao je koronu. Luna je sve ovo jako teško podnijela jer je Marko odjednom pao u krevet. Ona ga njeguje i brine o njemu, ali sve vrijeme plače krišom. Da ga ne bi nasekirala i dodatno uznemirila, krije suze. Ne želi da se on i zbog nje nervira dok leži i bori se sa visokom temperaturom.

Inače, njih dvoje su bili na ljetovanju, a kada su se vratili iz Turske u Beograd, samo dan kasnije Marka je sve sasjeklo. Iz čista mira osjetio je slabost. Bukvalno nije mogao da stoji na nogama, a visoka temperatura oborila ga je u krevet. Kada je otišao kod ljekara, odmah su posumnjali da je korona, međutim, Marko je prije putovanja radio testove na antitijela i utvrđeno je da ih ima, te ljekarima nije bilo logično da ponovo oboli.

Trenutno je pod jakim antibioticima i kljuka se vitaminima. Kako SCANDAL još saznaje, Marku stanje u kom se nalazi jako teško pada budući da nema snage ni da radi, a ima mnogo planova i obaveza koje ne smiju da čekaju. Ni Luna, ni on nisu htjeli da uznemiravaju svoje fanove na društvenim mrežama, pa se nisu ni oglašavali ovim povodom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh