Estrada

Sjećate li se Ilde Šaulić kao brinete? Prije 20 godina pojavila se u spotu svog oca, a tada je izgledala potpuno drugačije

Malo ko se sjeća kako je pjevačica izgledala dok nije bila plavokosa.

Ilda Šaulić - Biografija.org

Malo je poznato da je kćerka pokojnog kralja folk muzike bila glavna zvijezda njegovog spota za pjesmu “Hajde, mala, da pravimo lom”, a njenim fanovima je posebno interesantno da njihova miljenica nije oduvijek bila plavokosa, prenosi “Glossy“.

Ilda Šaulić prepoznatljiva je po izvanrednom glasu, stilu na kojem bi joj pozavidjele i svjetske zvezde, ali i plavoj kosi koja ja stoji savršeno.

Ipak, lijepa pjevačica nije oduvek bila plavokosa. Kada je imala svega 19 godina, ona je svojim osmijehom uljepšala spot svog oca za pjesmu “Hajde, mala, da pravimo lom”, a tada je imala znatno tamniju kosu.

Ilda Šaulić – Screenshot

Šta mislite, koja joj boja ljepše stoji?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh