Estrada

“Pet dana nisam čula njihov glas” – Vapaj povrijeđene majke; Tanja Savić neće više da šuti: “Sve činim da mi dođete u zagrljaj”

Tanja Savić se oglasila na svom Instagram profilu, te podijelila sliku sa svojim sinovima koje nije dugo vidjela.

Tanja Savić - Instagram

Podsjetimo, Tanjin muž je uzeo dječije pasoše i odveo ih u Australiju za vrijeme vanrednog stanja, a zapravo i nikada nije bio za to da djeca žive u Srbiji, što je bio jedan od razloga izbijanja sukoba u braku, između ostalog.

Ona se oglasila kako bi iznijela patnju za djecom:

Tanja Savić – Instagram

Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gdje će im duša? Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se korona dešava ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da šutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno – napisala je srbijanska pjevačica u opisu fotografije na kojoj je nasmijana sa svojim nasljednicima, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh