Estrada

Ostala mrtva na licu mjesta: Poginula kćerka (27) poznatog pjevača

Ostala mrtva na licu mjesta od zadobijenih povreda, dok se doktori i dalje bore za život njenog supruga.

Saobraćajna nesreća u SAD - Tanjug/AP

Katherine Williams-Dunning, kćerka poznatog kantri pjevača Henka Vilijamsa mlađeg (71), poginula je u saobraćajnoj nesreći u Tenesiju. Imala je samo 27 godina, prenosi “Alo!“.

Ketrin je bila najmlađa pjevačeva kćerka, a nesreća se dogodila dok je bila sa suprugom Tajlerom Daningom u automobilu. U jednom trenutku, iz još uvijek nepoznatih razloga, njihov džip je prvo udario u ogradu, a potom se isprevrtao.

Mlada Ketrin je ostala mrtva na licu mjesta od zadobijenih povreda, dok se doktori i dalje bore za život njenog supruga.

Sa Tajlerom se vjenčala 2015. godine i sa njim je imala dvoje djece: Boa (5) i Odri (2). Prije samo tri dana imala je posljednju objavu na Instagramu posvećenu pokojnoj tetki, sa slikom duge iznad njene nekadašnje kuće u Alabami, a njena objava sada je preplavljena oproštajnim porukama.

Na Instagramu je uglavnom objavljivala kako svoje, tako i porodične slike, sa suprugom i djecom; 21. oktobra proslavila je 27. rođendan, a osmijeh sa lica na slikama nije skidala.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh