Estrada

Đani želi da donira bubreg

Radiša Trajković Đani ispričao je kako je nedavno sreo svog kolegu Darka Lazića, te kako se vidi da su mu saobraćajka i kiliža uništili bubrege i kukove.

Radiša Trajković Đani - Kurir.rs

“Mnogo volim Dareta on mi je kao sin. Kada je doživio nesreću, ceijla moja porodica se potresla. Retko ko bi preživio, ali on je uspio”, rekao je Đani i dodao da bi svom prijatelju dao bubreg.

“Dečko se toliko namučio da bih sve uradio samo da mu bude dobro. Evo, hoću da mu dam bubreg. Veliki sam emotivac, sve bih mu dao”, rekao je on za “Informer” i dodao da su mu bubrezi zdravi i da može odmah jedan da mu da.

“U šali sam mu rekao da imam dobre bubrege, jer pijem pivo, pa često mokrim, ali krv ne smijem da mu dam da se ne otruje”, našalio se Đani i dodao da čim se Darko oporavi vodi ga na pivce.

“Alkohol, bato liječi sve”, rekao je Đani.
Drako Lazić je u oktobru prošle godine doživio tešku saobraćajnu nesreću u okolini Peći, uslijed čega je zadobio teške tjelesne povrede.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh