Estrada

NIKOLINA KOVAČ O DUETSKOJ PJESMI SA SUPRUGOM: BIO JE TO TRENUTAK KADA SMO MISLILI DA ĆEMO SE RAZIĆI

Poznata pjevačica Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor 14. će februara premijerno predstaviti duetsku pjesmu “Ljubav kad prestane”, a zanimljivo je da je tekst i muziku pisala Nikolina.

Uskoro nešto novo od nas. U pitanju je duetska pjesma protkana čistom emocijom s mojim najdražim kolegom Sašom Kaporom. Autor muzike i teksta sam ja. Malo je reći da sam preuzbuđena, a moram priznati i da imam malu tremu. Jedva čekam da čujem prve reakcije – napisala je ona na Instagramu.

No, to svakako nije sve. Naime, Nikolina je za “Hello.rs” govorila o tome kako je nastala ova pjesma.

– Pjesmu sam napisala prije nekoliko godina. Sjećam se da je bilo kasno popodne i pod jakim emocijama sam počela da pišem. To je bio trenutak kada smo Saša i ja mislili da ćemo se razići i da više nema ljubavi. Sve sam stavila na papir i ostavila u fioci. Život se nastavio, naša ljubav je pobijedila i dobili smo kćerkicu Nikoletu- rekla je ona,piše Azra

Poslušajte dio njihove pjesme koju su snimili na Jahorini.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh