Estrada

Mostarac Adi Šoše novi pjevač Miligrama

Producent i aranžer, Aleksandar Milić Mili, odabrao je novog vokala benda Miligram, nakon višemjesečnih razmišljanja ko bi svojim glasom mogao da iznese njegove hitove.

Adi Šoše- Mostarski

Kako saznajemo, riječ je o mladom umjetniku iz Mostara, koji se zove Adi Šoše.

” Mili je neko ko zna da prepozna kvalitet i to je i glavni kriterijum po kojem je birao novog pjevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio bez greške. To dokazuje već decenijama i upravo zbog svoje predanosti i “njuha” za posao uspio je od Miligrama za ekspresno vrijeme da napravi brend i broj jedan domaći bend današnjice ” priča sagovornik.

” Izbor je pao na Adija upravo zato što Mili vjeruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentovan, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika vidjeti vrlo brzo “, objašnjava naš sagovornik.

Inače, kako se priča, Mili sa Miligramom i Adijem kao njihovim novim članom, već u narednim danima snima novu pjesmu i spot, koji će svjetlost dana ugledati u decembru. Prvi veliki koncert u novoj postavi Miligram će imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.

S obzirom na to kakve hitove je Mili napravio u svojoj karijeri i da uvijek nadmaši sebe i estradu, ono što će izaći iz Miligram mjuzika sigurno će biti najbolji muzički proizvod u 2020, prenosi “Telegraf“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh