Estrada

Slavni pjevač dobio četvrto dijete sa mužem

Čestitke samo pljušte.

Jevan Josef i Ricky Martin - Twitter

Nakon što su krajem septembra najavili da očekujeu četvrto dijete, Ricky Martin i njegov dvanaest godina mlađi suprug Jwan Yosef, danas su podijelili vijest da se rodio njihov sin Ren Martin – Josef.

– Danas se rodio naš sin Ren Martin – Josef – napisao je pjevač ispod fotografije, piše “Srbija Danas“.

Pjevač je krajem septembra primio nagradu za podršku LGBTQ zajednici, te je tada najavio da on i njegov suprug očekuju prinovu.

– Volim vas svim svojim srcem, inspirišete me svakog dana, vi ste moja snaga. Motivišite me da nastavim sa ovim. Divni ste. Usput, moram da najavim kako smo trudni. Čekamo bebu. Obožavam velike porodice – izjavio je pjevač svojim fanovima tada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

Objavu dijeli Ricky (@ricky_martin)

Pevaču i njegovom suprugu je ovo četvrto dijete, s obzirom na to da zajedno već imaju kćerku Luciju, a preko surogat majke dobili su i dvojicu blizanaca.

Martin je prošle godine svoju ljubav sa Džvanom krunisao brakom, a fanovi slavnog pjevača su oduševljeni prinovom, te putem društvenih mreža neprestano šalju poruke podrške Rikiju i njegovom partneru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Link in BIO! . @Maluma #NoSeMeQuita . ?: @dvlstylist lipstick ? : @hanicmakeup ??‍♂️: @joeloliverohair

Objavu dijeli Ricky (@ricky_martin)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh