Estrada

Karleušina poruka Ceci: “Kada ti djeca dobiju po nosu nevješto lažeš da nemaju profile”

Sukob između srbijanskih pjevačica Jelene Karleuše i Cece Ražnatović se ne smiruje. Pored toga što su pjevačice redovne na sudu i njihov spor i dalje traje, medijsko prepucavanje ne prestaje.

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović - Net.hr

Nakon što je u novinama izašao naslov da Ceca više neće ćutati Karleuši jer joj je izvrijeđala kćerku, oglasila se Karleuša i uz ovaj naslov ostavila komentar.

– Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju djecu, (jer su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vrijeđaju ih, a kada dobiju po nosu onda nevješto lažeš da oni nemaju mreže i da su to djeca. Ako su djeca, onda sam i ja nečije dijete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lijepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja. Ps: Ne loži više Lukasa da vrijeđa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu isto – napisala je pjevačica na svom Instagram storiju, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh