Estrada

Severina se oglasila nakon optužbi da je pokušala ubiti Milana

Sevrina se danas na Instagramu oglasila pjesmom “Imaš pravo” s novog albuma, nakon što je u srbijanskim medijima osvanula optužba da je “pokušala ubiti Milana Popovića”.

Severina Kojić - Blic

Pjevačica je objavila snimak s gostovanja u šouu Dalibora Petka na kojem pjeva pjesmu “Imaš pravo”.
U opisu snimka napisala je ime pjesme uz crno srce.

Podsjećamo, pjevačica je na svom Instagramu objavila naslovnicu ”Srpskog telegrafa” na kojoj stoji golem naslov “Severina pokušala ubiti Milana”, uz tvrdnju da policija istražuje napad,pise Avaz.

Nakon dugogodišnje šutnje, ona je odlučila odgovoriti Milanu Popoviću, ali i javnosti.

– U sudskoj borbi za svoje dijete od njegovog oca dobila sam, osim do sada raznih epiteta i postavljanih “dijagnoza”, i neslužbeni status “ubice u pokušaju” oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, “pustio” u javnost vijest o pokušaju njegova ubistva od mene, i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. borbi na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta i da granice fer-pleja i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh