Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE NJENA VELIKA PODRŠKA: “Karleuša mora krenuti dalje kroz život”

Marija Šerifović je spremna za koncert 6. aprila u Zagrebu, a srbijanska pjevačica je posjetila Zagreb. Ona je dala mnogobrojne intervjue tamošnjim medijima. Jedno od pitanja je bilo o Jeleni Kareluši, njenoj prijateljici.

Marija Šerifović i Jelena Karleuša - Instagram

Jelena je nakon smrti majke Divne Kareluše otkazala sve nastupe,a za sada je njen povratak na scenu i u žiri ‘Zvezda Granda’ neizvjestan. U emisiji “RTL Exsclusiv”, njena prijateljica joj je još jednom dala podršku.

Jelenu je baš sastavilo sa svih strana. Ona mora krenuti dalje kroz život, nema tu šta da se kaže. Treba vremena da se sabere, i krene dalje. Nije joj lako, ali ta cijele drama će da prođe, a ona će da nastavi tamo gdje je stala – rekla je Marija, prenosi “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh