Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ O DŽEJLI RAMOVIĆ: “Na neku djecu Bog spusti svoju ruku”

Marija Šerifović javno je pohvalila takmičarku “Zvezda Granda” Džejlu Ramović.

Džejla Ramović i Marija Šerifović - Expresstabloid.ba

Razmišljam od sinoć… Na neku djecu Bog zaista ‘spusti’ svoju ruku. I sve je jasno. Kristalno jasno. I najbitnije od svega ljudi to uglavnom prepoznaju. Prepoznaju uprkos činjenici da ih sa svih strana ‘napadaju’ raznorazne stravične pojave. Prepoznaju. Osjećaju. Sa druge strane velika većina kao da je zaboravila da se istinski raduje nečemu što dolazi, nečemu što je novo, mlado, nečemu što obećava, nečemu što je iskreno… Ja ne. Ja se radujem. Ja sam sretna – poručila je Marija, piše “Express tabloid“.

Cijeli nastup talentovane šesnaestogodišnjakinje možete pogledati u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh