Estrada

Sličnost za nepovjerovati: Mnogi misle da je on vanbračni sin Marije Šerifović

Za Mariju Šerifović se zna da je jedna od najboljih pop pjevačica na ovim našim prostorima, a kada su vokalne sposobnosti u pitanju, sigurno je da spada u prve tri pjevačice u regiji, ako nije i u samome vrhu, što mnogi smatraju da jeste.

Marija Šerifović - Expresstabloid.ba

Marija je kao pjevačica, ali i kao javna ličnost uvijek interesantna i za medije i za javnost, pa je zbog toga novinari i fotoreporteri prate u svaku stopu ne bi li saznali nešto više o njenome životu, posebno kada su veze u pitanju, piše “Recepti za vas“.

Ono što je uvijek za medije bilo interesantno je Marijina se*sualna orijentacija kao i moguće veze u kojima je, ali za sada sve to Marija drži pod kontrolom i mediji zaista imaju malo informacija kada je Marijin privatni i ljubavni život u pitanju.

Marija je kao i mnogi ljudi sa estrade veoma aktivna na društvenim mrežama, voli da se zeza i šali na svoj i tuđi račun, a dosta često prihvaća i zezanje na svoj račun, naravno ako je zezanje sa ukusom i bez uvreda, prozivanja i ponižavanja

Ovih dana je hit na društvenim mrežama fotografija koja kruži Twitterom, a na kojoj se nalazi sin Ace Lukasa, Andrej Vuksanović, a na kojoj Acin sin nevjerojatno liči na Mariju Šerifović, pa se društvo na društvenim mrežama uveliko šali kako je Andrej sigurno vanbračni si Marije Šerifović jer je ovolika sličnost nevjerojatna i ne može biti slučajna.

Pa je tako i jedan od komentara bio, doduše malo prost, ali zaista upečatljiv, a napisan je na način:

“Je**š mi sve, malog Lukasa rodila Marija Šerifović”, napisao je jedan Twitter korisnik i na taj način nasmijao mnoge na društvenim mrežama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh