Estrada

“VIKI, NE SE*I! SPRDAŠ SE SA NJIM”: Marija Šerifović pobjesnila zbog kandidata koji je isti BAJA, pa osula po Miljkovićevoj!

Viki Miljković se posvađala sa članovima žirija koji nisu glasali za njenog kandidata Benjamina.

Marija i Viki - Screenshot

Srbijanska pjevačica koja je mentor takmičaru željela je da zna zašto ostali članovi žirija nisu fer, s obzirom na to da se njoj izvođenje pjesme Nedeljka Bajića Baje dopalo. Viki je prvo napala Ana Bekutu, a Marija Šerifović joj je objasnila da je Ana dala glas.

Kakva je budala ova Viki. Žena je glasala“, rekla je izrevoltirana Marija, a Viki se izvinila:

Nisam vidjela odavde, izvini, Ana. Hoću da čujem druge. Ovo stvarno nije fer. On je stvarno zaslužio 6 glasova, a ne 4.

Ništa nisi napredovao. Prva pjesma je pristojna, a druga je užas. Baja je jedan, dečko, šta ti je? Ti treba da postojiš, da budeš svoj, a ne Baja. Ti si smiješan kao kopija. Viki, ne se*i! Sprdate se sa njim“, rekla je Marija, koja je ustala i počela da psuje.

Nisam čuo da si ti njega uputila, on se isto predstavio i u prvom krugu. Bilo je mlako i neubjedljivo. Hladna voda sa mnogo neuštimanog pjevanja, sa falšem naniže“, dodao je Dragan Stojković Bosanac, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh