Estrada

NAKON KARLEUŠE I MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA “ZVEZDE GRANDA”: Poznato i koja pjevačica će nju zamijeniti

U toku jučerašnjeg dana saopšteno je da će Ivana Peters mijenjati Jelenu Karleušu u žiriju “Zvezda Granda”, a po svemu sudeći Saša Popović će ostati bez još jedne stalne članice ove postavke.

Marija Šerifović - Expresstabloid.ba

Naime, kako prenosi “Hit Informer“, Marija Šerifović je najavila odlazak iz ovog talent šou-programa.

Sva ta snimanja ‘Zvezda Granda’ su mi mnogo naporna jer mi je ovo već četvrta sezona kako sam u takmičenju. U nekom narednom periodu imam neke druge planove, koji će zahtijevati da manje vremena provodim u Beogradu. Zbog toga ne znam da li ću moći da uskladim sve te obaveze sa snimanjem emisija – izjavila je Marija za pomenuti nedjeljnik, a potom dodala:

Popričat ću sa Sašom Popovićem, pa ćemo vidjeti šta i kako.

Prema pisanju ovog lista, njena zamjenica će najvjerovatnije biti srbijanska folk zvijezda Mira Škorić.

Naime, Mira Škorić je već u prethodnoj sezoni nekoliko puta ‘uskakala’ ukoliko neko od članova žirija nije mogao da dođe na snimanja, te joj stoga neće biti potrebna posebna priprema za ovaj TV format.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh