Estrada

Marija Šerifović POLUDJELA, htjela napustiti studio, Jelena Karleuša rekla kako će da se POTPUNO SKINE!

Admir Ibričić, takmičar “Zvezda Granda”, napravo je sinoć opštu pometnju kada je posvađao skoro sve članove žirija, a umalo i izazvao i fizički obračun Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

Saša Popović i Jelena Karleuša - Screenshot/Prva.rs

“Nema rasprave više, dala je glas i to je to”, rekla je Jelena koja je pokušala da svog takmičara pošalje u naredni krug, iako pjevanjem nije oduševio ostale članove žirija, koji su se čak i razočarali njegovim izvođenjem pjesme Ace Lukasa.

“Ne možeš ti da odlučuješ ovdje Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš”, vikao je Saša na Jelenu.

“Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovdje i da radim špagu”, uzvratila mu je Jelena.

“A ti Marija. Svakog tvog kandidata, ne da ću da bušim nego ću da bacam bubicu”, vikala je Karleuša na Mariju koja je demostrativno bacila svoju bubicu.

“Hoćeš da ja tebe sada izbušim?”, ustala je Marija, a onda su nasrnule jedna na drugu, kada je Šerifovićeva pokazala čak i srednji prst svojoj drugarici Jeleni, piše “Kurir“.

“Dobar je pjevač, zaslužio je još jednu šansu”, pokušala je Karleuša da presudi.

“Ja navijam za ovog dečka, ali šta ti se desilo pobogu. Ovo je stvarno bilo katastrofa”, rekao je Popović, a onda mu se Jelena unijela u lice i pokušala da iznudi glasove za svog takmičara.

Međutim, nisu uspjeli da sačuvaju kandidata, pa Jelena ipak nije dobila tražene glasove, iako je sve što je bilo u njenoj moći pokušala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh