Estrada

SAŠA POPOVIĆ POBJESNIO NA KARLEUŠU ZBOG MILIONA KOJE JE ULOŽIO U “ZVEZDE GRANDA”: Šerifovićka pokidala bubice…

Jelena Karleuša kao mentor i član žirija u Zvedama Granda svim silama trudila da ne dopusti da jedan od njenih kandidata ispadne iz takmičenja.

kurir

Karleuša je zahtevala da dobije i treći glas koji je bio neophodan da bi prešla u treći krug. Revoltirana Marija Šerifović je burno reagovala te je strgnula sa sebe sve bubice i kablove, u znak negodovanja, poručujući da ne želi više da bude deo takmičenja, prenosi “Kurir“.

Ipak, kada su stvari otišle predaleko, Saša Popović je počeo da urla.

“Šta vi mislite? Da je ovo z**ebancija?! Jesmo li mi uložili milione u sve ovo da biste se vi zezali ovde?”, nije mogao da se smiri Popović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh