Estrada

POSLJEDICE AFERE: Karleuši ni šminka ne pomaže da sakrije podočnjake

Jelena Karleuša pojavila se na snimanju ‘Zvezda Granda’. Srbijanska pjevačica je i dalje ozbiljna, a iako se trudila da djeluje smirenije nego ranije, moglo se primijetiti da je otečena od plača, toliko da joj ni šminka nije uspijela sakriti podočnjake.

Jelena Karleuša - Srbija Danas

Čim je stigla do studija na Košutnjaku, Jelena se parkirala ispred samog ulaza, gdje su je sačekala trojica momaka iz osiguranja da je mediji ne bi zaustavljali i postavljali pitanja. Čuvari su Jeleni pomogli i da izađe iz automobila jer je, po običaju, obula visoke potpetice, a pošto je napolju led, nije mogla sama hodati, piše “Avaz“.

Jelena Karleuša – Avaz.ba

Pri izlasku iz automobila vidjeli smo da Jelena u ruci drži i energetski napitak, bez koga u posljednje vrijeme očito ne može.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh