Estrada

Osumnjičeni za pljačku kuće direktora “Granda” doveden s lisicama na rukama i nogama: Popović stigao na suđenje

Vojislav Stojičić (38), sin pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće direktora ‘Granda’ Saše Popovića, doveden je sa lisicama na rukama i nogama u Četvrti opštinski sud.

Saša Popović - Kurir.rs

Vojislav Stojičić – Kurir.rs

Na suđenje su stigli Saša Popović i njegova supruga Suzana u pratnji advokata, ali nisu davali izjave. Njih dvoje su došli odvojeno, što se rijetko viđa. Prvo je Saša ušao u zgradu suda, a tek potom Suzana.

Saša Popović – Kurir.rs

Podsjetimo, iz kuće Saše Popovića, suvlasnika i direktora ‘Granda’, u naselju Bežanijska kosa lopovi su ukrali nakit vrijedan 100.000 eura i legalan pištolj gazde produkcijske kuće. Provalu u vili primijetila je Popovićeva supruga Suzana kada se vratila kući.

U sefu su držali njenu i Sašinu burmu, nakit i skupocjene satove. Rekla je da je u sefu bilo pet lančića od bijelog i žutog zlata, osam ili devet dukata, takođe od bijelog i žutog zlata, brilijanti, privjesci, osam ‘roleksa’. Takođe je nestao i Sašin pištolj, za koji je imao urednu dozvolu i kutije metaka. Napomenula je da je možda nešto i zaboravila, ali da je vrijednost nakita sigurno oko 100.000 eura – kaže sagovornik tada upoznat sa istragom, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh