Estrada

KAKO OVO OBJASNITI DJECI? Božo Vrećo pokrenuo lavinu komentara zbog fotografije

Najpoznatiji balkanski pjevač sevdalinki Božo Vrećo uvijek je govorio kako smo svi mi po rođenju i muško i žensko. Upravo s tim pogledom na život i živi.

Božo Vrećo - Facebook

Već smo navikli da se pjevač oblači kao žena, a mediji su pisali i kako voli muškarce.

Ovaj put je Božo pokrenuo lavinu komentara jer je objavio fotografiju kako se dva muškarca ljube a pored fotografije je napisao : -Ljubite se.

Fanovi su bili podijeljeni zbog sporne fotografije. Jedni su smatrali da je ok, dok su drugi kritikovali Božu zbog iste.

-Ima nas koji tebe podržavamo zbog tvog glasa i umjetnosti, ali ti si jedna javna ličnost i mislim da nije ispravno da propagiraš ovako nešto, ne smeta mi da postoje osobe sa drugačijom orijentacijom ali kako djeci da se objasni slika ovakvog tipa- jedan je od komentara na kojeg je Bož imao i odgovor, piše “Expresstabloid.ba“.

-Ja ništa ne propagiram, ja samo prihvatam ljubav onako kakva ona zapravo i jeste, bezeodna iliti sverodna, ljubav nema veze sa vašim spolom, godinama, bojom kože i sl.

Ljubav između muškarca i žene je isto vrijedna kao i ljubav muškarca i drugog muškarca ili između dvije žene, to nema veze sa vašom se*sualnošću. Sa djecom se priča, sa djecom se ne liječe roditeljski kompleksi jer će dijete prije ili kasnije biti to što želi biti i zapravo to da li je neko gay ili nije, s tim se rađa, na to ne utiče društvo niti odgoj niti ulica, to je barem jasno. Vama ukoliko nije evo uzeh za shodno, da vam malo i pojasnim, hvala sto volite moju umjetnost ali valjda vam je onda i jasno da ja uvijek imam odgovarajući odgovor za sve sto objavim…

I još nešto, Volite da biste bili voljeni!- odgovorio je Božo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

ljubite se!

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh