Estrada

Bivša djevojka Duška Tošića podržala Jelenu, a evo šta je objavila na društvenim mrežama

Nakon skandala srbijanske pjevačice Jelene Karleuše i bh. reprezentativca Ognjena Vranješa o kojem bruji cijeli region, pjevačica je dobila podršku od mnogobrojnih kolega i prijatelja.

Sofija Milošević - Instagram

Ovaj put na Instagramu oglasila se i navodno bivša djevojka Duška Tošića,koja je ovim putem pružila podršku pjevačici Jeleni Karleuši. Poruku vam prenosimo u cijelosti:

Vidim u Srbiji, pojedini mediji, nastavljaju sa teroorom nad javnim ličnostima i izmišljanju naslovnih vijesti. Kraj januara i početak februara treba popuniti vijestima pa makar i lažnim. Očekujte uskoro englesku kraljicu i Mini Maus u ovoj aferi… Advokati će uraditi svoje, ali me brine patologija širenja laži. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujemo novu pjesmu. Pozdrav iz Njujorka kasnim na ručak – napisala je Sofija Milošević, prenosi “Avaz“.

Nakon toga Jelena Karleuša na Instagramu podijelila je fotografiju kao znak zahvalnosti.

Sofija Milošević: Podržala Jelenu Karleušu – Screenshot/Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh