Estrada

Njegovom hitu “Autotune” smije se region! Evo ko je zapravo Zoki Šumadinac! Njegova priča će vas ostaviti bez riječi!

Posljednjih mjeseci po društvenim mrežama primijetili ste fotografije izvjesnog Zokija Šumadinaca koji je sa pjesmom ‘Autotjun’ za nekoliko sedmica dostigao milionske preglede.

Zoki Šumadinac - Screenshot/YouTube

Ko je Zoran Petrović kako se zove u stvarno životu, a poznat pod nadimkom Zoki Šumadinac? Kako je preko noći postao interenet senzacija? Čime se bavio prije nego što je uplovio u muziku, a šta ima da kaže na brojne prozivke i šale koje se putem društvenih mreža smjenjuju na njegov račun? Na društvenim mrežama postavlja fotografije u u kojima je u bade mantilu ili donjem vešu. Međutim, on tvrdi da je poslije tri kliničke smrti dobio posebne moći, a da je prije svega toga rođen u Austriji, završio novinarstvo i potom se preselio u Gornji Milanovac gdje danas stanjuje, piše “Blic“.

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti, sve promijenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći. U svojoj biografiji je naveo je neke za sve ljude veoma neobične događaje iz svog života.

– Prvu kliničku smrt doživio sam prije deset godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi. Iznenada mi je pozlilo i samo sam se srušio. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dvije godine, opet sam doživio kliničku smrt. Ovoga puta, ljekari su javili mojoj porodici da sam umro. To je za njih bio užasan šok. Kada sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće dešavati, međutim, nije prošlo dugo, ponovo mi je pozlilo i moji su me odmah prebacili u Dom zdravlja u Topoli.

Tada sam doživio i treću kliničku smrt. Znam da nisam jedini kome su se dešavale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svjetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije – obasjala me je blještava svjetlost iz koje su prema meni išli žena i muškarac – opisao je ove čudne momente trenutno popularna internet zvijezda Zoki Šumadinac.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh