Estrada

Karleuša morala da otkrije detalj za koji samo Duško zna kao dokaz da nije ona na slikama!

Nakon eksplicitnih fotografija koje su preplavile društvene mreže, a na kojima je navodno Jelena Karaleuša, čitava Srbija je uzdrmana.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Jelena je riješila da progovori i u javnost je plasirala dokaze da joj je Ognjen Vranješ svojevremeno pisao i slao patetične poruke.

Ovog puta Jelena je na svom Tviteru objavila veoma intiman detalj iz svog života, kojim je željela da dokaže da na pomenutim fotografijama nije ona!

– DRAGA JAVNOSTI, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo otkriću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam MLADEŽ na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost primorana sam da ovakvu intimu dijelim sa vama – napisala je Karleuša i ostavila sve u šoku, piše “Republika.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh